Onder de Wester

Onder de Wester is gevestigd in een schitterend rijksmonument op een unieke en sfeervolle plek in de binnenstad van Enkhuizen. Een plek voor elke leeftijd om aan te schuiven, te relaxen en te genieten van een een unieke sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Schuif aan voor onze gevarieerde koffie’s,  gebak een uitgebreide lunch, tapas, borrel of diner en laat je vooral verrassen door onze Tapas. Overwegend Mediterraans en uitstapjes naar Mexico, maar bijvoorbeeld ook Indiase Curry en Catch of the day!

Westerstraat, 1925

INRICHTING
In het interieur zijn veel van de oorspronkelijke materialen (ouder dan 400 jaar) hergebruikt, zoals de vloerdelen waar onze bar van is gebouwd, maar ook wanddelen en vensterbanken. Bamboo en groen geven een botanisch tintje.

Strakke lijnen en betonstuc contrasteren met de 400 jaar oude vloerdelen en originele witjes met oerhollandse en grappige voorstellingen.

Of u nu op het terras zit, aan bartafels, op banken bij de keuken of aan het raam: onze vriendelijke bediening zorgt ervoor dat een ieder een  thuiskomt bij Onder de Wester.