Onder de Wester

Eten en drinken in een historisch rijksmonument op een unieke en sfeervolle plek in de binnenstad van Enkhuizen. Kort omschreven is Onder de Wester een Grand Café met een kleine “g”.

Onder de Wester biedt op elk moment van de dag een fijne plek om in een ongedwongen sfeer te genieten van een hapje en een drankje. ’s Ochtends wordt u verleid door de geur van onze vers afgebakken huisgemaakte taarten geserveerd met een toefje geslagen slagroom. Laat u verder op de dag verrassen door de regelmatig wisselende mediterraans georiënteerde kaart van kleine gerechtjes en ’s avonds aangevuld met een uitgebreide dinerkaart.

Westerstraat, 1925

In het interieur zijn oude materialen hergebruikt, zoals de bar die gebouwd is van de oorspronkelijke vloerdelen (meer dan 400 jaar oud). Strakke lijnen en betonstuc contrasteren met warmgetinte vloerdelen en antieke witjes met oerhollandse  voorstellingen.

Of u nu op het terras zit, aan de chefstable bij de open keuken, de stamtafel, de bar of aan het raam: onze vlotte en vriendelijke bediening zorgt ervoor dat een ieder een  thuiskomt bij Onder de Wester.